Nyt krav om digitale kasseapparater

1. januar 2024 er et nyt krav om digitale kasseapparater trådt i kraft for detail- og servicebranchen. Skattestyrelsens krav gælder særligt for caféer, værtshuse, diskoteker, restauranter, pizzeriaer, isbutikker, grillbarer, købmænd og kiosker med en omsætning på mellem 50.000 og 10 millioner kroner. Disse cirka 12.500 virksomheder skal nu have et digitalt kasseapparat og kan altså ikke nøjes med et analogt.

Det nye krav skal udover at være med til at begrænse sort arbejde være med til at sikre, at virksomhederne foretager korrekt skattebetaling.

Lever dit kasseapparat op til kravet?

Hvis din forretning er blandt de omfattede virksomheder, så kontakt din udbyder af kasseløsning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din løsning lever op til kravet. Virksomheder, der er omfattet af det nye krav, men endnu ikke har fået indført et digitalt kasseapparat, risikerer en bøde.

Læs mere på skat.dk

 

Læs også

investering vækst

Konti

Fastrente Opsparing: Lås pengene, og få mere i rente

Fastrente Opsparing er for dig, der ønsker en særlig attraktiv rente af pengene på din opsparing mod at binde beløbet i 6 eller 12 måneder.

Kom i Djurs Sommerland til rabatpris!

Kundedag

Ses vi til kundedag i Djurs Sommerland?

Nu er det snart tid til en tur i ruuuuuuutsjebanen, og vi glæder os til at møde dig og din familie! Lørdag 21. september inviterer Sparekassen Kronjylland til kundedag i Djurs Sommerland til rabatpris. Sparekassens kunder har parken helt for sig selv.

Mobiltelefon

Digital sikkerhed

Pas på falske webshops

Vildt lave priser på mærkevarer? Tilmelding af dit betalingskort til Google eller Apple Pay i løbet af betalingen? Det er klare tegn på falske webshops - og dem bliver flere i øjeblikket forsøgt svindlet af.

ECB forventes at sænke renten 6. juni

Status med cheføkonomen

ECB sænker renten - og hvad så?

CHEFØKONOM: Det store spørgsmål er, hvad der kommer til at ske med renten efter juni? Spørger man det finansielle marked, så venter det, at den korte rente samlet set sættes ned med omtrent 1,5 procentpoint over de næste par år.