MitID

Opdatering af MitID appen

Sådan skal du godkende fremover

Tirsdag 6. juni udkommer en opdatering af MitID appen. Opdateringen skal mindske risikoen for svindel og samtidig gøre det nemmere for brugeren at godkende med MitID fra sin mobiltelefon.

Med opdateringen bindes indtastning af bruger-ID og den efterfølgende godkendelse i MitID appen stærkere sammen og er med at 
sikre, at man selv har startet den handling, man godkender med MitID.         

Opdateringen rulles ud de næste uger alle de steder, hvor man skal anvende MitID – derfor også, når vores kunder eksempelvis skal logge på netbank.

MitID appen bliver opdateret, hvis man har slået automatisk opdatering til – har man ikke det, skal man selv opdatere den.

Du kan nedenfor se, hvordan man skal godkende en handling med MitID efter opdateringen.

Nyt på mobil

Hvis du bruger MitID appen på din mobiltelefon, bliver det nemmere for dig at godkende med MitID, fordi du føres direkte over i MitID appen ved et tryk på den nye knap: ’Åbn MitID app’:

Nyt på computer

Bruger du din computer og skal godkende med MitID appen, kommer der en QR-kode på din computerskærm. QR-koden skal du scanne med MitID appen på din mobil, før du kan swipe og godkende på mobilen.

Nyt på tablet

Bruger du en tablet og skal godkende med MitID appen, skal du på din tablet trykke på knappen ”Åbn app på anden enhed”. Herefter skal du åbne MitID appen på din mobil og bruge appen til at scanne den QR-kode, der vises på tablettens skærm, før du kan swipe og godkende på mobilen.

 

Kan du ikke scanne QR-koder?

Kan du af en eller anden grund ikke scanne QR-koder med din mobil, har du mulighed for at gøre brug af engangskoder, når du skal godkende en handling, som du igangsætter fra computer eller tablet.

Handel på nettet

Kortbetalinger på nettet skal fortsat godkendes med MitID appen på samme måde som i dag. I kortsystemet er der allerede indbygget andre tekniske sikkerhedsforanstaltninger. 


Læs også

Garant-millionen

Garant-millionen sætter fokus på bevægelse i fællesskaber

I Sparekassen Kronjylland uddeler vi endnu engang donationer fra Garant-millionen, og denne gang støtter vi fællesskaber, der har fokus på bevægelse. Så er der fart i jeres forening – og masser af grin og hygge, så er det fællesskaber som jeres, vi har i kikkerten.

Klaus Skjødt

Om Sparekassen

Årsregnskab 2023

Danmarks bedste bankrådgivere og Danmarks mest tilfredse kunder er to af de resultater, som vi i Sparekassen Kronjylland opnåede i 2023. Nu har vi også leveret et regnskab, der viser flot vækst. Vi har nemlig opnået det bedste resultat før skat nogensinde.

cheføkonom Anders Høyer

Investering

Hvordan går det med renterne? Og hvad med inflationen?

VIDEO: Hør hvordan det er gået med inflationen og hvor renten måske skal hen i denne status med Anders Høyer, cheføkonom i Sparekassen Kronjylland.

1000-kronesedler

Kontanter

Farvel til 1.000-kronesedler og gamle seddelserier

1.000-kronesedlen og seddelserier til og med 1997 udgår. Det gør de 31. maj 2025 – i stedet er en ny seddelserie på vej de kommende år. Du har god tid til både at bruge de ældre sedler til betaling - og til at indløse dem.