Forskudsopgørelsen er tilgængelig

Nyheder

Ny godkendelse af nethandel med personlig kode eller NemID


Onlinehandel med personlig kode

Når du gennemfører en betaling på nettet, vil du udover en SMS-engangskode på din mobil også blive bedt om at indtaste et personligt kodeord.

 

Løsningen kaldes 3D Secure og dækker alle danske betalingskort og dermed sikkerhedsløsningerne: Visa Secure, MasterCard Identity Check og Dankort Secured by Nets.

Sådan tilmelder du dit kort - eller ændrer det tilknyttede mobilnummer og kodeord

Du kan tilmelde dit kort til sikkerhedsløsningen 3D Secure her. Det er også her, du kan ændre dit mobilnummer eller din personlige kode. Er du ikke allerede tilmeldt, kan du også vente med at  tilmelde dig til din næste onlinehandel, hvor du bliver bedt om – og guidet til – at oprette det.

Du kan læse også mere om 3D Secure på: nets.eu/3ds.

 

Onlinehandel med NemID app

 

Ønsker du ikke at gøre brug af en personlig kode, kan du bruge din NemID-app eller NemID nøgleviser til at gennemføre din handel og opnå samme grad af sikkerhed. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan godkende handler med NemID nøglekort, men kun med NemID-appen (og NemID nøgleviser).

 

Webshops modtager 3D Secure

Størstedelen af alle webshops opfylder de nye sikkerhedskrav. Gør de ikke, vil du få din betaling afvist. Det kan du læse om her

Læs også

Familie produkter

Garant

I alt 63 millioner kroner bliver udbetalt i renter til garanter

Er du en af Sparekassens 37.000 garanter, så får du i starten af april udbetalt 4,5 procent i rente af din garantkapital. Pengene bliver overført til din afkastkonto. Vi udbetaler i alt 63 millioner kroner til vores garanter.

Udlevér aldrig dit betalingskort til andre

Svindel

Ny svindelbølge hærger

De seneste dage er flere blevet forsøgt svindlet til at udlevere deres betalingskort. Især ældre mennesker er blevet ringet op med besked om, at deres betalingskort er i uorden eller er ved at blive svindlet – og at kortet derfor vil blive hentet af en medarbejder fra banken – eller politiet. Vi har set en stor stigning i denne svindeltype de seneste dage både i Sparekassen og på tværs af pengeinstitutter.

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Påskeoplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Her er din nye MobilePay

Digitale løsninger

Har du set, at MobilePay er blevet opdateret?

Appen har fået nyt design og ny navigation. Som noget nyt er en WeShare-funktion også flyttet ind, så du nemt kan dele udgifter i en gruppe. Opdateringen får du i selve MobilePay-appen.