Er du vores nye kollega?

Kommunikationsmedarbejder med øje for gode historier

Kan du skrive, så fuglene synger – og avisen griber din historie? Og ramme de rette kommunikationsknapper, når en nyhed skal vinkles til SoMe, intranet eller nyhedsmail?

I Sparekassen Kronjylland har vi mange gode historier at fortælle og emner at formidle. Vi er på udkig efter dig, der vil være med til at spotte og formulere dem – og få dem godt ud over rampen både på interne og eksterne kanaler.

Hos os får du rig mulighed for at udfordre dig selv og dygtiggøre dig som kommunikationsmedarbejder. Der venter dig nemlig en bred vifte af kommunikationsopgaver i en organisation med 800 medarbejdere, 47 kundevendte afdelinger og en række stabsfunktioner. Du får nem adgang til sparring og idéudvikling med dine kolleger i Kommunikation & Marketing, men også med andre fagspecialister på hovedsædet i Randers og med de øvrige kolleger i hele landet. 

Sådan bliver du en succes i jobbet:

Efter 100 dage tager du ansvar for dine opgaver og føler dig hjemme i Sparekassen. Det gør du især, fordi:

  • Du har gennemført vores 100 dages onboardingprogram, hvor du har lært dine kolleger og hverdagen i Kommunikation & Marketing godt at kende. Du har fået et grundigt indblik i vores forskellige kommunikationsopgaver og -kanaler.
  • Du er god til at samarbejde og deltager på de ugentlige planlægningsmøder med contentteamet, som du er blevet en fast del af. Her bidrager du med idéer til nyt indhold til eksempelvis hjemmeside og SoMe eller til, hvordan vi kan vinkle indhold, vi allerede har på lager. I planlægningen inddrager vi vores årshjul, dagsaktuelle nyheder og tendenser samt ønsker fra organisationen.
  • Din spidse pen og evne til at opsnuse gode historier gør det let for dig at skrive både om faglige emner, mennesker og den forskel, menneskene gør. Da du er nysgerrig, har du let ved at interviewe en kollega eller opsøge viden i organisationen omkring dig, når du skal udfolde et emne. 

Efter 1 år er du blevet en vigtig og proaktiv spiller i produktion og udvikling af Sparekassens kommunikation. Det er især lykkedes, fordi:

  • Du er dygtig til at kommunikere både mundtligt og på skrift, og du bidrager med kommunikation til alle vores kanaler lige fra idé til sidste punktum og publicering. Det betyder, at du med stor selvstændighed både formidler historier til vores intranet, skriver lokale presseomtaler og skaber indhold til vores SoMe, hjemmeside, kundekommunikation og marketing automation. Det gør du i tæt samarbejde og sparring med særligt kommunikationschefen og en anden skrivende kommunikationsmedarbejder.
  • Du kommer proaktivt med idéer og nye emner, vi kan udfolde. Det gør du eksempelvis, når du i medierne hører om nye tendenser på boligmarkedet eller ude ved kaffemaskinen hører om ny lovgivning på investeringsområdet. Du er nysgerrig og brænder for, at vi hele tiden er aktuelle og vedkommende i vores indhold.
  • Du er god til at ramme målgruppen. Hjælper du eksempelvis med at skrive et brev til vores kunder, sætter du dig i deres sted og får skrevet dig uden om ord som hovedstol og likviditet. Du skriver i øjenhøjde med kunderne.  
  • Når opgaven kræver det, er du hurtig til at prioritere og skifte fokus. Måske er du ved at skrive en lokal pressehistorie om alt det fede, Sparekassen er med til at få til at ske via en donation i Aarhus, da vores kunder straks skal advares om en ny svindeltype, der hærger. Du får hurtigt skrevet en nyhed til hjemmeside og SoMe og måske også tekst til banner i net- og mobilbank og en intranyhed. Dagen efter følger du måske op med en advarsel til pressen fra vores fraud-team.
  • Du følger dine opgaver til dørs og er nysgerrig på, hvordan kommunikationen performer, så du ved, hvad vi skal gøre endnu mere af eller skrue på. Det gør du eksempelvis ved at holde øje med, hvilke af vores stories på Instagram der klarer sig bedst, eller om aviserne har bragt din seneste presseomtale. 
  •  Du har fået oparbejdet en stor indsigt i de uendeligt mange vinkler og historier, der gemmer sig i Sparekassen Kronjylland og emnet økonomisk tryghed – og hvordan de kan udfoldes over for både kolleger og kunder. Du har samtidig en forståelse for det store også i de små historier.

Afdeling med vokseværk

Vi har store ambitioner om at gøre endnu flere opmærksomme på det, Sparekassen Kronjylland kan. Det næste halve år har vi derfor planer om ikke kun at invitere dig med ombord, men også at ansætte nye kolleger på marketingområdet. Du kommer dermed med på vores hold på et yderst spændende tidspunkt.

Du bliver en vigtig del af Kommunikation & Marketing, som er en både legesyg og ambitiøs afdeling med en broget flok på indtil videre otte kolleger. Vi skaber eksempelvis tekster, billeder, video, grafisk materiale samt trykt og digital markedsføring, samtidig med at vi yder sparring og support til organisationen. Vi er på udkig efter dig, der har en særlig god evne til at finde og producere historier – du er sandsynligvis journalist eller har en kommunikationsbaggrund. Du skal primært deltage i at skrive og udkomme med historier, men du må også gerne have øje for, hvad der virker, når det kommer til eksempelvis grafik, foto og video. Vi har dog både grafiker og foto-/video-journalist i afdelingen, som kan hjælpe det visuelle på vej.

Derfor skal du også søge jobbet

Sammen med dig ønsker vi at skabe det job og de rammer, du lykkes bedst i. Hos os venter der derfor ikke bare et meget alsidigt job, men også rig mulighed for vidensdeling, dygtiggørelse og specialisering, ligesom du med dine kompetencer og interesser kan være med til at præge dit eget job.

Vi ved, at der er andet end arbejdet, der fylder i dit liv. Du får derfor også fleksible rammer med mulighed for flekstid og en ugentlig hjemmearbejdsdag, så du i høj grad har indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Du får også en attraktiv ansættelsespakke med blandt andet 7 ugers ferie og frihed, 11,65 % arbejdsgiverbetalt pension, 3,25 % i ferietillæg og sundheds-, tand- og ulykkesforsikring.

Klar til et spændende næste skridt i din karriere? Og til et levende kontormiljø med plads til både faglig sparring, far-jokes (helst i begrænsede mængder), favoritslik, et alsidigt musikudbud, friske blomster fra haven og et kollega-panel, du kan spørge til råds om alt – også om gaven til din farmor! Så ansøg nu!

Vi ser mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion, handicap, politisk overbevisning samt socialt og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.