Er du vores nye kollega?

Gør en forskel for kunderne med din rådgivning i Odder

Vil du være i tæt kontakt med privatkunderne i din egen portefølje og hver dag gøre en forskel for dem?

Som kunderådgiver i vores afdeling i Odder bliver du en del af et team, der sætter en ære i at møde kunderne i øjenhøjde og have en stærk personlig relation til dem. Du får gode kolleger omkring dig, og vi kan derfor love dig et fællesskab med opbakning og faglig sparring.

Du kan selv være med til at forme det job, du lykkes allerbedst i – eksempelvis i forhold til, om du også ønsker mindre erhvervskunder i din portefølje, eller om tiltrækning af nye kunder skal fylde meget eller lidt.

 

Sådan bliver du en succes i jobbet

Efter 100 dage har du taget ansvar for dine opgaver og føler dig 100 % hjemme i Sparekassen. Det er lykkedes, forbi:

 • Du har gennemgået vores målrettede onboardingprogram, hvor du har lært dagligdagen i teamet at kende og deltaget i sammøder og sparring. Med din naturlige lyst til at skabe stærke relationer og resultater er du allerede ved at tage vores kundekoncepter til dig og benytter dem i dine kundemøder.
 • Dine kolleger i afdelingen har stor tillid til dig og din faglighed. Det har de blandt andet, fordi du er udadvendt og nysgerrig og ikke holder dig tilbage med at bede om hjælp eller at komme med gode input til teamet.
 • Du kan snakke med alle typer kunder og formår at tale drømme og planer med dem. Du trives med den tætte kontakt til dine kunder, når du skræddersyr løsninger til dem og giver dem et godt økonomisk overblik.

Efter et år er du blevet en stærk sparringspartner for kolleger og kunder, og du bidrager til afdelingens høje kundetilfredshed. Det lykkes du om et år særligt godt med, fordi:

 • Du selvstændigt rådgiver og udfordrer dine kunder og har opbygget stærke relationer til dem. Du har opnået kundernes tillid ved at udleve Sparekassens kundeløfter, og fordi i din rådgivning drives af at se muligheder, finde løsninger og komme hele vejen rundt om kundernes økonomi.
 • Kundetilfredshed står øverst på din dagsorden. For dig er det en særlig god dag, når kunderne oplever, at din løsning, hastighed eller fremlagte muligheder er lidt bedre, end de havde forventet
 • Du udvider forretningsgrundlaget i din portefølje både gennem bestående og nye kunder. Du er proaktiv på dit netværk, ligesom du kommer med idéer til, hvor og hvordan vi kan tiltrække flere nye kunder til afdelingen.
 • Afdelingens fællesskab og gode sparringsmiljø er du en aktiv del af, og du bidrager naturligt med din faglighed og erfaring. Du holder dig heller ikke tilbage, hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre noget bedre.
 • Du viser interesse for Odder by og de muligheder, der ligger i vores markedsområde. Det gør du blandt andet ved at bidrage til vores synlighed ved lokale aktiviteter.

Derfor skal du søge jobbet

I Odder kommer du til en veldreven afdeling med mod på endnu flere forretninger. Vi har en central beliggenhed i byen og er meget aktive i lokalområdet. Vi praktiserer stor åbenhed med blandt andet hyppig faglig sparring og et godt samarbejde, hvor vi prioriterer at have det sjovt sammen, mens vi skaber resultater i en overskuelig størrelse afdeling. Vi er netop ved at finde en afdelingsdirektør til afdelingen, så du kommer med på holdet på et spændende tidspunkt.

Vi har kort fra tanke til handling, og du får derfor ikke bare indflydelse på, hvordan din egen portefølje og dermed dit job skal se ud, men har også rig mulighed for at påvirke afdelingens videre retning og succes. Du får også fleksible rammer, da vi ved, at arbejdet ikke er det eneste, der fylder i dit liv.

Du kan derudover se frem til at blive en del af en solid sparekasse, der i 2023 opnåede både Danmarks mest tilfredse kunder og Danmarks bedste bankrådgivere. Vi er dermed ambitiøse – også på dine vegne. Vi har stor tillid til dig og bygger løbende videre på din udvikling med ansvar og muligheder for kurser eller videreuddannelse - eksempelvis i forhold til mindre erhvervskunder, hvis det har din interesse. På den måde kan du udvikle dig i jobbet og blive en endnu bedre rådgiver, end du er i dag. Vi er også en organisation med mange forskellige jobmuligheder, hvis du på den lange bane får nye interesser – eksempelvis for at specialisere dig eller at opnå lederkompetencer.

Vi er særligt på udkig efter dig, der:

 • Har en finansiel uddannelse og er god til at rådgive privatkunder og komme hele vejen rundt om deres økonomi. Har du interesse for at samarbejde tæt med SMV-segmentet, har du mulighed for også at kombinere stillingen med at rådgive lokale erhvervskunder – dette er en mulighed, ikke et krav
 • Er proaktiv. Vores kunder skal opleve, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
 • Er nysgerrig og udadvendt med interesse for også at opsøge nye kunder
 • Er god til at samarbejde og har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab

Vi ser mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion, handicap, politisk overbevisning samt socialt og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.