Du får rådgivning, når

Investering invest

Din formuerådgiver tager hånd om dig og din familie

Din personlige formuerådgiver og holdet af specialister bag forholder sig løbende og aktivt til, hvad nye økonomiske tendenser eller politiske tiltag kan betyde for dine planer. 

Vi orienterer dig, når vi ser muligheder, du med fordel kan gribe. Og vi oplyser dig om potentielle risici, du bør forholde dig til. 

Vi baserer vores samarbejde på tætte relationer

Den personlige relation mellem dig og din rådgiver er udgangspunktet for vores samarbejde. Vi arbejder for at opbygge et langvarigt partnerskab, som er baseret på gensidig tillid, og vi tilbyder ordentlig, redelig og kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov og muligheder. Det burde ikke være nødvendigt at nævne, men for god ordens skyld gør vi det alligevel: Vores rådgivere får fast løn og deres råd og vejledning er ikke drevet af personlig bonus.

Din faste rådgiver kan sammen med et hold af specialister sikre, at dine muligheder er velbeskrevne og åbne. Vi bidrager til, at du har overblikket, og vi synliggør dine forskellige muligheder, så du har et solidt grundlag for at træffe dine økonomiske beslutninger. 

Din økonomi er i trygge hænder

Vi kigger på hele din økonomi, og vi kigger frem i tiden, så du kan være sikker på, at træffe de beslutninger nu, som kan have betydning for dit liv om mange år frem.

Rosa og Harley, Roses Forever, Dyreborg

Mød Preben Otto Pedersen

Læs også

Bolig andel

Bolig

Andelsbolig

Lad os hjælpe dig videre, hvis du drømmer om en andelsbolig

Bolig renovering

Bolig

Energirenovering

Se hvor meget du kan spare

Bolig skatteforhold

Bolig

Forældrekøb

Gør en investering i både barn og bolig

Boliglån anbefaling

Bolig

Lån

Vores seneste anbefaling af lån til din bolig