Convenience og hastighed

Som kunde i KRON kan du få styr på din økonomi når det passer dig. Du får adgang til alle vores online services og kan helt selv booke møder alle ugens syv dage – med mulighed for at booke et møde helt op til en time før.

I KRON står vi nemlig også til rådighed om aftenen og i weekenden – eller rettere sagt, når det passer dig.

Så når vi taler hastighed, taler vi ikke om den tid vi sætter af til dig som kunde, men den tid det tager at få fat i os og hvor hurtigt du kan booke et møde. For os ligger kerneopgaven i, at gøre det nemt og fleksibelt for dig at komme i kontakt med os samtidigt med at du føler dig tryg ved din personlige rådgiver.

Book et møde

 

Kron online

Mød menneskerne bag KRON

FAQ

Betyder hastighed, at I bruger mindre tid på mig som kunde?
Nej hastighed betyder IKKE, at vi bruger mindre tid på dig som kunde. Til gengæld betyder det, at du kan booke et møde med en rådgiver indenfor en time og at vi lover dig, at ekspedere dig hurtigst muligt.
Hvordan kan et online tilbud gøre mig til en tryg bankkunde?
Vi tilbyder vores kunder at booke møder inden for normal åbningstid. Det vil sige, at du kan putte ungerne og gå ind og sætte dig i sofaen, åbne din computer og holde et møde med os en onsdag aften klokken 19.00. Eller i weekenden for den sags skyld.
Hvorfor er det mere fleksibelt at være kunde hos jer?
Selvom vi er et online banktilbud, så går vi ikke på kompromis med kvalitet og kompetencer. Medarbejderne i KRON er yderst kompetente og lægger en ære i at tage sig af dine bankforretninger. Og ligesom du kender fra en traditionel afdeling er du også her sikret en fast og personlig bankrådgiver.