covid-19

Festivaltelt bliver til klasselokale for de yngste

Da sommerens mange festivaller blev aflyst, slog det gnister i hovedet på Keld Sørensen.

Han driver i dag Danmarks største teltudlejningsfirma, Ørsted Telte.

Firmaet er leverandør af telte til en stor del af festivalerne i Danmark, til events som Classic Race Aarhus og EM i fodbold samt til store begivenheder som Folkemødet på Bornholm og optagelserne til programmet Den Store Bagedyst.

Ørsted Telte, der lever af at udleje telte til store forsamlinger, var nødsaget til at tage andre metoder i brug, og de aflyste festivaller er afløst af nye kunder.

- Vi har været nødt til at tænke i andre baner. Sammen udtænkte vi planer for de nye muligheder, vi kunne se for virksomheden, siger Keld Sørensen, direktør hos Ørsted Telte.

Et af de steder, hvor der er særlig brug for at tage nye og alternative metoder i brug er på landets skoler, hvor pladsmangel er en udfordring. Og netop det så Keld Sørensen og Ørsted Telte som en mulighed.

- I medierne kunne vi se og høre, at skolerne i forbindelse med genåbningen har mangel på plads. Og vi har jo midlertidig plads i massevis, så vi lavede nogle indretningsforslag til klasselokaler og sendte det til skolerne. Og det er blevet taget rigtig godt imod, og skolerne bestiller fortsat telte, fortæller Keld Sørensen.

På nuværende tidspunkt har Ørsted Telte leveret til mere ned 30 skoler og børnehaver rundt i landet.

Et andet sted, der også er præget af en anderledes hverdag, er på landets sygehuse. Her har Ørsted Telte sat de telte op, som blandt andet bruges som testcentre for Coronavirus.

Med alle de aflyste festivaler, er der udsigt til et stort økonomisk tab, og fremtiden er derfor lidt usikker. Det bekymrer Keld Sørensen, som derfor ikke er færdig med at finde på måder at bruge de mange telte på.

- Vi arbejder intensivt på, hvilke nye tiltag vi kan gøre fremover. Udover fortsat at levere telte til skoler, børnehaver og sygehuse vil vi fokusere meget på telthaller, der bruges til opmagasinering af blandt andet maskineri. Det har vi altid gjort, men det opgraderer vi nu, siger Keld Sørensen.

 

Læs også

Repræsentantskabsvalg 2024

Nu kan vores garanter stemme til repræsentantskabsvalget 2024

Det betyder at de har direkte indflydelse på Sparekassens fremtid. Som garantsparekasse er Sparekassen Kronjylland nemlig selvejende. Det betyder, at ingen aktionærer står og kræver et stort overskud, så de kan få udbytte. Til gengæld er vi gennem demokratiske valg styret af kunderne. Det giver os mulighed for at tænke langsigtet til glæde for både kunder, medarbejdere og samfundet.

Om Sparekassen

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder

Både blandt privat- og erhvervskunder ligger Sparekassen Kronjylland nummer 1 i ny undersøgelse. EPSI har netop offentliggjort deres nyeste undersøgelse af tilfredsheden blandt danske bankkunder, og mens der generelt er lav tilfredshed, er situationen en ganske anden i garantsparekassen Sparekassen Kronjylland.

Klaus Skjødt

Om Sparekassen

Halvårsregnskab 2024: Godt første halvår

Sparekassen har haft et godt første halvår af 2024. Halvårsregnskabet byder både på et godt resultat og understreger en fortsat stærk vækst. I første halvår har Sparekassen fået mere end 3.000 flere kunder.

Sparekassen Kronjylland etablerer stort skov- og naturområde

Om Sparekassen

Sparekassen Kronjylland etablerer stort skov- og naturområde

Sparekassen Kronjylland har købt ca. 170 hektar landbrugsjord, som fremover skal gøre en forskel for både klima og natur. Med tiden bliver der også mulighed for gode naturoplevelser.