Netbank og mobilbank

NET- OG MOBILBANK

Prøv den nye net- og mobilbank

I disse måneder knokler vi for at få vores nye net- og mobilbank helt klar, men allerede nu kan du prøve den af og bruge stort set alle funktioner.

Du kan allerede nu prøve den nye netbank og skal blot logge ind med dit NemID, som du plejer.

Mobilbanken finder du enten i Google Play eller App Store. Du kan også søge på SparKron Mobilbank i de to app-butikker.

Design og teknologisk løft

Både designet og den bagvedliggende teknologi har fået et betydeligt løft, så den både bliver nemmere at bruge og mere stabil. Undervejs i forløbet har en lang række brugere givet input og testet forskellige løsninger for at sikre, at alt bliver så brugervenlig som muligt.

Som nævnt er vi ikke helt færdige, men du kan bruge langt de fleste funktioner som at overføre penge, betale regninger og håndtere dine depoter. Og hvis du har brug for at gøre noget, som endnu ikke er muligt i den nye net- og mobilbank, kan du med et enkelt klik skifte over i den nuværende.

I første omgang er det net- og mobilbanken til private, du kan prøve. Senere på året kommer også en ny version til erhverv.

Her er nogle eksempler på det, du kan glæde dig til:

  • Let adgang til de mest benyttede funktioner
  • Se dine konti i andre pengeinstitutter
  • Scan og betal dine regninger
  • Logoer fra virksomheder vises ved transaktioner
  • Du kan vælge konti på tværs af aftaler direkte fra forsiden
  • Og meget andet

Log på netbank:

Netbank

Download mobilbank:

Google Play

App Store

Aktuelt lige nu

Nyheder

Sparekassen er stolt sponsor for Danske Hospitalsklovne

Vi er stolte over, at vi igen i år er Kæmpe Klovnesponsor for Danske Hospitalsklovne og er med til at støtte deres arbejde for indlagte børn i Danmark.

Ny netbank og mobilbank

Nyheder

Prøv den nye net- og mobilbank

I disse måneder knokler vi for at få vores nye net- og mobilbank helt klar, men allerede nu kan du prøve den af og bruge stort set alle funktioner.

Webinar

Nyheder

Webinar: Energipriserne truer sommerferien

Priserne på el, varme og gas er eksploderet. For nogle familier er ekstraudgifterne så store, at det nemt kan koste en sommerferie eller det, der er værre. I Sparekassen Kronjylland kan vi ikke trylle prisstigningerne væk, men du kan tilmelde dig vores webinar, hvor vi rådgiver om, hvordan du kan håndtere de ekstra udgifter.

Nyheder

Er skattefri udbetaling af efterløn en god idé for dig?

I denne tid modtager næsten 330.000 danskere, som stadig er med i efterlønsordningen tilbud om at få udbetalt efterlønsbidrag skattefrit. Tilbuddet gælder frem til 30. juni 2022.