Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til Horsens

Vil du skræddersy dit eget drømmejob – i et pengeinstitut, hvor vi har intet mindre end landets mest tilfredse privatkunder? Det har du en unik mulighed for i Horsens, hvor vi ønsker at skrue endnu mere op for vores privatrådgivning.Du kan selv være med til at påvirke jobbets indhold - alt efter dine kompetencer og ønsker. Du har dermed indflydelse både på kompleksiteten i din portefølje og på, i hvor høj grad du dedikerer din tid til rådgivning af privatkunderne eller også krydrer din rådgivning med en mere opsøgende rolle, hvor du skaber kontakt til nye kunder. Du får gode kolleger omkring dig i en ambitiøs afdeling med vokseværk midt i Horsens.

Du kan glæde dig til at:

  • Udleve din begejstring for at rådgive, udfordre - og måske udvide - din portefølje af privatkunder
  • Være i tæt kontakt med kunderne og hver dag skabe gode kundeoplevelser. Vores kunder skal opleve, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
  • Bringe dig selv, din faglighed og din ordentlighed i spil hver dag
  • Skræddersy individuelle løsninger til kunderne og give dem et godt økonomisk overblik
  • Få gode kolleger at sparre med i en afdeling med højt til loftet og korte beslutningsveje. Vi har et stærkt fagligt miljø, er gode til at hjælpe hinanden og skaber resultater som et hold

Du bliver derudover en del af en sund sparekasse, der oplever vækst og fremgang. I en nyere analyse fra Voxmeter har de danske privatkunder for eksempel kåret os til at have Danmarks bedste rådgivere, ligesom vi ifølge den seneste EPSI-måling har landets mest tilfredse privatkunder. Resultaterne forpligter og gør, at vi oplever tilgang af nye kunder. Vi har derfor brug for flere hænder og glæder os til at skabe endnu flere gode kundeoplevelser i Horsens sammen med dig.

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Er fagligt stærk på privatområdet og kommer hele vejen rundt om økonomien i din rådgivning
  • Er udadvendt og har let ved at tale med alle slags kunder – og at skabe stærke og langvarige relationer til dem
  • Formår at inddrage og samarbejde med vores specialister
  • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du drives af at se muligheder og at finde løsninger

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med at rådgive privatkunder. Du er en dygtig holdspiller, men kan også gå solo, når det er nødvendigt. Har du et godt kendskab til Horsens, er det en fordel, men ikke et krav.

Derfor skal du søge jobbet

Horsens afdeling leverer flotte resultater, og vi er de seneste år vokset til at blive blandt Sparekassen Kronjyllands fem største afdelinger. Vi har fået så meget vokseværk, at vi netop har udvidet vores fysiske rammer. Du kan derfor glæde dig til nye kontor- og mødefaciliteter i en stor moderne afdeling.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser – og at vi er gode til at samarbejde. Hos os er vi sammen om at nå vores mål.

Du får rig mulighed for at påvirke afdelingens videre retning og succes og kan samtidig se frem til fleksible rammer for din arbejdsdag.

Det siger en af dine kommende kolleger

”Horsens er en afdeling i fremgang og med store ambitioner om at vækste endnu mere inden for både privat og erhverv. Vi er åbne over for nye kreative løsninger, og alle idéer er velkomne. Vi er en social afdeling, der har et godt samarbejde på tværs af privat- og erhvervsafdeling, og jeg kan varmt anbefale afdelingen som arbejdsplads”.

Christina Ry, kunderådgiver Horsens

Danmarks bedste bankrådgivere

Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver. 

Læs mere

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.