Digital afdeling - KRON

Jesper

Online og personlig rådgivning

I Sparekassen Kronjyllands digitale banktilbud KRON får du en personlig rådgiver, som du kun møder online. KRON er måske noget for dig, hvis du ønsker et alternativ til Sparekassens fysiske afdelinger og udover den personlige relation går op i convenience og hastighed. 

Bliv kunde i KRON

Convenience og hastighed

Som kunde i KRON kan du ordne dine banksager når det passer dig. Du får adgang til alle vores services online og kan helt selv booke møder alle ugens syv dage. I KRON står vi nemlig også til rådighed om aftenen og i weekenden. 

Facebook SVG  Instagram SVG

Kron online

Åbningstider

Mandag 08.00 til 20.00
Tirsdag 08.00 til 20.00
Onsdag 08.00 til 20.00
Torsdag 08.00 til 20.00
Fredag 08.00 til 20.00
Lørdag 10.00 til 14.00
Søndag 10.00 til 14.00

KRON knap 256x256

Vil du booke et møde?
Tryk på knappen

Bliv kunde i KRON

Skriv også til os, hvis du har andre spørgsmål og kommentarer.

Aktuelt lige nu

Privatkundetilfredshed

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Lokal støtte

Lydmixer og scenelys til spillestedet Gnisten

Nu kan musikken igen spille for fuld udblæsning på Gnisten i Ry. Spillestedet har nemlig fået støtte til musikudstyr fra Sparekassens gavefond. Ud over scenelys går donationen til en længe ventet lydmixer, der skal sikre en god lydkvalitet under koncerter.

Webinar

Nyheder

Webinar: Energipriserne truer sommerferien

Priserne på el, varme og gas er eksploderet. For nogle familier er ekstraudgifterne så store, at det nemt kan koste en sommerferie eller det, der er værre. I Sparekassen Kronjylland kan vi ikke trylle prisstigningerne væk, men du kan tilmelde dig vores webinar, hvor vi rådgiver om, hvordan du kan håndtere de ekstra udgifter.

Nyheder

Er skattefri udbetaling af efterløn en god idé for dig?

I denne tid modtager næsten 330.000 danskere, som stadig er med i efterlønsordningen tilbud om at få udbetalt efterlønsbidrag skattefrit. Tilbuddet gælder frem til 30. juni 2022.