Digital afdeling - KRON

Jesper

Online og personlig rådgivning

I Sparekassen Kronjyllands digitale banktilbud KRON får du en personlig rådgiver, som du kun møder online. KRON er måske noget for dig, hvis du ønsker et alternativ til Sparekassens fysiske afdelinger og udover den personlige relation går op i convenience og hastighed. 

Bliv kunde i KRON

Convenience og hastighed

Som kunde i KRON kan du ordne dine banksager når det passer dig. Du får adgang til alle vores services online og kan helt selv booke møder alle ugens syv dage. I KRON står vi nemlig også til rådighed om aftenen og i weekenden. 

Facebook SVG  Instagram SVG

Kron online

Åbningstider

Mandag 08.00 til 20.00
Tirsdag 08.00 til 20.00
Onsdag 08.00 til 20.00
Torsdag 08.00 til 20.00
Fredag 08.00 til 20.00
Lørdag 10.00 til 14.00
Søndag 10.00 til 14.00

KRON knap 256x256

Vil du booke et møde?
Tryk på knappen

Bliv kunde i KRON

Skriv også til os, hvis du har andre spørgsmål og kommentarer.

Kundedag i Djurs Sommerland

Kundedag

Ses vi til kundedag i Djurs Sommerland?

Nu er det snart tid til en tur i ruuuuuuutsjebanen, og vi glæder os til at møde dig og din familie! Søndag 25. september inviterer Sparekassen Kronjylland til kundedag i Djurs Sommerland til rabatpris. Sparekassens kunder har parken helt for sig selv.

Budgetvenlig sommerferie: Hold sommerferie uden at din økonomi får solstik

Ferie

Budgetvenlig sommerferie

Sommeren er over os, og for mange betyder det ferie, solbadning og oplevelser med familie og venner. Sommerferien kan imidlertid let blive en bekostelig affære. Derfor har vi samlet en række tips til, hvordan du holder en god, oplevelsesrig og ikke mindst budgetvenlig sommerferie.

Great Place To Work - Danmarks bedste arbejdsplads

Karriere

Er du vores nye kollega?

Vil du noget andet efter sommerferien? Så er du måske vores nye kollega og Sparekassen Kronjylland din nye arbejdsplads. Se alle vores ledige stillinger her.

Ferie betalingskort

Betalingskort

Undgå ikke at kunne betale på ferien

Har du et Visa/Dankort? Så er det rart at vide, at der er et betalingsloft på Visa-delen. Visa-delen bruger du, når du bruger kortet i udlandet, på en udenlandsk hjemmeside eller betaler med Apple Pay i butikkerne herhjemme.